Trouwauto zonder chauffeur huren

Bekijk hieronder het aanbod

Trouwauto zonder chauffeur huren

Je geliefde ophalen voor jullie grote dag, om samen naar de trouwlocatie te rijden. Hoe romantisch is dat?! En het behoort zeker tot jullie mogelijkheden, wanneer je gaat kijken naar een trouwauto zonder chauffeur. Meer weten? Hier lees je alles over de opties voor zelf een trouwauto besturen op je trouwdag.

Dit is waarom je een trouwauto zonder chauffeur wilt

Een trouwauto zonder chauffeur heeft heel veel voordelen. Je hebt alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Je zorgt ervoor dat de auto op tijd bij jou thuis staat, zodat je vanuit hier je geliefde kunt ophalen. Vanaf daar rijden jullie samen naar de trouwlocatie, waar de gasten jullie al op staan te wachten. Misschien nemen jullie nog even de tijd om een extra rond je te rijden in de mooie wagen die jullie hebben gehuurd… Met genoeg vrije kilometers op de teller zijn de mogelijkheden eindeloos. En wat dacht je van jullie aankomst? Er zal zeker nog lang worden nagepraat over de entree die jullie samen maken. Je komt stijlvol aanrijden, stapt uit om de deur te openen voor je geliefde: de dag kan nu al niet meer stuk!

De trouwauto zelf rijden? Ontdek de mogelijkheden

Er zijn dus genoeg redenen om zelf achter het stuur te zitten op de grote dag. En een extra reden hiervoor is dat je heel veel mogelijkheden hebt. Bij Trouwautohurenonline.nl vind je heel veel trouwauto’s. Je kunt meteen op de auto naar keuze klikken en zien of er wel of geen chauffeur bij zit. Er zitten auto’s bij waar een chauffeur er standaard bij zit en deze ook verplicht is. Maar je kunt ook genoeg auto’s vinden die jij zelf bestuurd op jullie trouwdag. Een trouwauto huren zonder chauffeur is dan ook gemakkelijk te regelen op deze website. Bekijk zelf je opties en vind jullie droomauto die jij zelf kunt besturen.

Wie zegt dat het vaststaat wie de auto zal besturen? Misschien doen jullie allebei een rit. Wanneer je zelf de trouwauto bestuurd bepaal je alles zelf. En gelukkig vind je bij Trouwautohurenonline.nl de goedkoopste trouwauto’s in Nederland. Waarom teveel betalen voor je vervoer op de grote dag als het ook betaalbaar kan? Binnen een paar tellen vraag jij hier een offerte aan voor een trouwauto zonder chauffeur. Je ontvangt binnen 24 uur reactie.

Hier moet je op letten bij een trouwauto huren zonder chauffeur

Voordat je een trouwauto zonder chauffeur regelt, is het goed om op de hoogte te zijn van een aantal belangrijke aandachtspunten. Waar moet je altijd rekening mee houden? Dat lees je hier:

  • Vrije kilometers: er staat altijd een vast aantal kilometers dat je de trouwauto naar keuze mag gebruiken. Kijk of dit voldoende is voor jullie bruiloft, bijvoorbeeld door te bepalen wat de afstand is van jullie woning naar de trouwlocatie.
  • Overige kosten: ga je de trouwauto zelf rijden? Dan moet je waarschijnlijk ook het ophalen en wegbrengen zelf regelen. Kijk of hier kosten aan verbonden zijn.
  • Borg: het is mogelijk dat de borg wat hoger ligt wanneer je een trouwauto zonder chauffeur huurt. Houd hier rekening mee.

Met bovenstaande punten in gedachten kan er niets meer misgaan en kun jij een trouwauto huren zonder chauffeur. Bij Trouwautohurenonline.nl ontdek je de mooiste auto’s voor jullie bruiloft!

Scroll naar boven