Overige trouwauto huren

Aanbod van Overige trouwauto huren

Tesla Model X

CapacityInzittende 5
YearBouwjaar 2017
PriceVanaf €345,- per dagdeel
Info

U wilt met volle teugen genieten van uw trouwdag. Een indrukwekkende tro…

Bekijk details

Informatie over Overige trouwauto huren

Leuk dat je interesse hebt in onze bijzondere trouwauto’s! Naast luxe limousines en klassieke trouwauto’s hebben wij ook enkele unieke trouwauto’s in ons assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een romantische trouwbus, een hippe retro bus of een stoere motor. Hieronder vind je meer informatie over deze bijzondere trouwauto’s.

Trouwbus

Een trouwbus is perfect voor bruidsparen die graag hun gasten op een originele en gezellige manier willen vervoeren op de grote dag. Onze trouwbussen zijn voorzien van een mooie inrichting en bieden ruimte aan grote groepen mensen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten bussen, zoals een klassieke Engelse bus of een moderne Amerikaanse schoolbus.

Retro trouwbus

Ben je op zoek naar een trouwauto met een unieke uitstraling? Kies dan voor een retro bus! Deze bussen hebben een vintage uitstraling en zijn voorzien van mooie details, zoals een bijpassend interieur en decoraties aan de buitenkant. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende kleuren en modellen, zodat je trouwauto perfect past bij de stijl van jullie bruiloft.

Trouwmotor

Hou je van snelheid en avontuur? Dan is een trouwmotor wellicht iets voor jullie! Onze trouwmotor is een stoere Harley Davidson die perfect past bij een bruidspaar dat graag een statement wil maken op hun trouwdag. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en uitvoeringen, zodat je motor perfect past bij jullie persoonlijke stijl.

Hopelijk hebben wij je kunnen inspireren met deze bijzondere trouwauto’s. Wil je meer informatie over onze overige trouwauto’s, of wil je een van deze unieke trouwauto’s huren voor jullie bruiloft? Neem dan gerust contact met ons op.

Scroll naar boven