Rolls-Royce Phantom

Rolls-Royce

Phantom

Bouwjaar

Bouwjaar

2005
Kleur

Kleur

Zilvergrijs
Inhoud motor

Inhoud motor

6750
Aantal personen

Aantal personen

4
Pk's

Pk's

460
0-100

0-100

5.9 sec
Vrije KM's

Vrije KM's

50

Wat zijn dan de kosten Rolls-Royce Phantom?

Kosten vanaf

Kosten vanaf

€ 925,- per dagdeel
Borgsom

Borgsom

€ 500,-
Eigen risico

Eigen risico

€ 500,-
Per extra KM

Per extra KM

€ 2,20

Opties voor Rolls-Royce Phantom trouwautoverhuur

Zelf rijden

Zelf rijden

Nee
Chauffeur

Chauffeur

Inbegrepen
Haal en breng service

Haal en breng service

Inbegrepen

Informatie over het voertuig

De mooiste dag van je leven
Op de mooiste dag van je leven wil je dat alles perfect is, ook het huren van een auto voor je bruiloft. Bij Vorstelijk Vervoer begrijpen we dat en nemen we de zorg voor je vervoer uit handen. Met onze Rolls-Royce met chauffeur zorgen we ervoor dat je in stijl aankomt en vertrekt, terwijl je je volledig kunt richten op het vieren van de liefde.

Het icoon
De Rolls-Royce Phantom staat symbool voor weelde en grandeur, en het is geen verrassing dat vele royals en beroemdheden deze prachtige limousine hebben verkozen.

Op jullie meest bijzondere dag is een stijlvolle aankomst van groot belang. Met de indrukwekkende Rolls-Royce Phantom als blikvanger is een onvergetelijke entree gegarandeerd. De tijdloze en elegante vormgeving van deze wagen zal jullie ongetwijfeld in de schijnwerpers plaatsen. De ruime en comfortabele ‘back seat’ biedt voldoende ruimte voor de meest omvangrijke bruidsjurken, waardoor jullie je geen zorgen hoeven te maken over ongewenste plooien en kreukels. Bovendien zorgt de fluisterstille motor van de Phantom ervoor dat jullie in alle rust van het moment kunnen genieten.

Uiteraard mag de Rolls-Royce Phantom de pracht van de bruid niet overschaduwen. Daarom is er gekozen voor een zilvergrijze tint in plaats van het traditionele wit. Deze kleur is niet toevallig gekozen voor deze bruidswagen. Zilvergrijs is de kleur van dromen en van de maan. Op jullie trouwdag symboliseert zij jullie toekomstdromen. Hoe mooi is dat! En dat op de foto deze kleur ook prachtig combineert met een witte bruidsjurk, is mooi meegenomen.

Foto's Rolls-Royce Phantom

Scroll naar boven