Klassieke trouwauto

Klassieke trouwauto2018-02-17T22:43:31+00:00

Overzicht van alle klassieke trouwauto’s

Trouwauto selectie - 5 Resultaten

Excalibur Phaeton V Cabrio

Deze prachtige witte Excalibur Phaeton V cabrio is een auto met een bijzondere eigentijdse uitstraling, waarvan er maar een beperkt aantal in Nederland zijn.

€ 525,- per 5 uur
meer info

Mustang Fastback GT 351

Deze prachtige donkerblauwe Ford Mustang Fastback, mag zelf gereden worden, deze Mustang Fastback GT 351 is eeen genot om mee te rijden.

€ 575,- per 5 uur
meer info

Rolls-Royce Silver Cloud

Deze witte Rolls Royce Silver Cloud huren? dat kan. Deze is voor de echte liefhebber, waan jezelf in de sfeer van luxe en stijl, voel het rijgedrag van deze prachtige roomwitte trouwauto.

€ 475,- per 5 uur
meer info

Fastback 428 Cobra Jet

Zoekt u een echte hele speciale Mustang Fastback en dan ook nog eens zelf mogen rijden?

€ 675,- per 5 uur
meer info

Daimler Super V8 LWB

Prachtige klassieke trouwauto met maar liefst 363 pk

€ 375,- per nacht
meer info
Pagina 1 van 1

Graag helpen wij u bij het zoeken van de mooiste klassieke trouwauto.

Klassieke trouwauto huren: goed en goedkoop

In een klassieke auto op de mooiste dag van jullie leven: het huwelijk zoals op een prinsessenbruiloft. Voor de mooist mogelijke entree, die zowel jullie als de gasten nog lang bij zal blijven.

Er is niets zo mooi als een klassieke auto tijdens de bruiloft, zoals een koets uit vroegere tijden. En die auto’s zijn uitstekend beschikbaar, gewoon door die te huren. Goed en goedkoop, omdat het niet eens nodig is om daar de deur voor uit te gaan. Het is in plaats daarvan voldoende om het online aanbod met klassieke auto’s te bekijken, te huren voor een bruiloft of andere bijzondere gelegenheden.

Goedkope klassieke auto huren: online

Een klassieke trouwauto huren en benieuwd naar de modellen die er beschikbaar zijn? We zetten er een paar voor u op een rij:

  • Rolls Royce Silver Cloud III 1964
    Een van de mooiste auto’s die ooit is gebouwd. Tenminste, als we de verhalen van de liefhebbers mogen geloven. Een prachtige auto om in te trouwen, dankzij de zeer lange neus die zorgt voor een statige entree.
  • Royce Silver cloud II 1962
    Een ware klassieker voor bruidsparen. Een van de mooiste auto’s om in te trouwen, die bovendien een opvallende andere kleur heeft. Beschikbaar in bijvoorbeeld donkerblauw, waarmee het op zich al een opvallende verschijning is tijdens de mooiste dag van jullie leven.
  • Jaguar MK II
    Een goedkope trouwauto, die behoort tot de ware klassiekers. Een prachtige auto, met de typische Britse stijl waar we van houden in een klassiek model. Een van de mooiste auto’s om in te trouwen, die aan de andere kant toch heel goedkoop beschikbaar is.

Tip: door de klassieke auto te huren voor een periode van 4 uur is het niet nodig om daar de dagprijs voor te betalen. Een goedkope keuze, lang genoeg om er tijdens de entree en zelfs de foto’s voor te zorgen dat er een mooie auto beschikbaar is om in te trouwen.

Een klassieke trouwauto huren is wat dat betreft niet moeilijk en hoeft ook niet duur te zijn. Het is goed mogelijk om gebruik te maken van de goedkope modellen, die uitstekend dienst kunnen doen als goedkope trouwauto om te huren. En om bijvoorbeeld een aantal uren gebruik van te maken, tijdens de entree van jullie beiden en natuurlijk tijdens de foto’s die jullie gaan maken.

Huren: bekijk het online aanbod

Een goedkope klassieke trouwauto huren en benieuwd naar de mogelijkheden daarvoor? Bekijk het online aanbod, dat daarvan een goed beeld geeft. Zorg ervoor dat u de klassieke trouwauto’s bekijkt, op basis van de prijzen voor een dagdeel. Dat is voldoende om er tijdens de entree en de foto’s gebruik van te maken, waardoor dit aan de andere kant niet teveel hoeft te kosten.

Of vergelijk de klassieke auto’s om te huren ook met de meer moderne modellen. Op die manier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en wat de auto’s kosten. Om op een prachtige manier te trouwen, dankzij een geweldige entree die jullie en de gasten misschien wel nooit meer zullen vergeten.

Klassieke trouwauto huren: goed en goedkoop | Trouwauto Huren Online

Goedkope klassieke trouwauto huren. Goede en goedkope Rolls Royce of Jaguar. Britse klasse op de mooiste dag van jullie leven.

Beoordeling van Trouwautohurenonline.nl op Google+:10 uit 10 (1 beoordelingen) - beoordeling plaatsen
Ga naar de bovenkant