Ford Mustang trouwauto

Ford Mustang trouwauto2018-02-17T22:47:37+00:00

Ford mustang trouwauto huren

Wij bieden een compleet overzicht van Ford Mustang trouwauto in Nederland. Altijd de beste prijs voor je Mustang trouwauto.

Trouwauto selectie - 7 Resultaten

Ford mustang shelby

Huur deze prachtige Ford mustang shelby

€ 380,- per 4 uur
meer info

Ford Mustang cabrio ’65

Huur deze prachtige Ford Mustang cabrio 65

€ 340,- per 4 uur
meer info

Ford Mustang mach one

Huur deze prachtige Ford Mustang mach one

€ 500,- per 4 uur
meer info

Ford Mustang Cabrio nieuw model

De auto heeft een snelle 4000cc V6 motor die 210 pk levert. De Mustang is metallic wit en de velgen zijn sparkling metallic grijs.

€ 650,- per nacht + dag
meer info

Ford Mustang Coupe

Altijd al in een Amerikaans icoon willen rijden? Dan ben je bij deze Ford Mustang Coupe (facelift model) helemaal aan het goede adres!

€ 650,- per nacht + dag
meer info

Mustang Fastback GT 351

Deze prachtige donkerblauwe Ford Mustang Fastback, mag zelf gereden worden, deze Mustang Fastback GT 351 is eeen genot om mee te rijden.

€ 575,- per 5 uur
meer info

Fastback 428 Cobra Jet

Zoekt u een echte hele speciale Mustang Fastback en dan ook nog eens zelf mogen rijden?

€ 675,- per 5 uur
meer info
Pagina 1 van 1

Ford Mustang trouwauto: een stoere muscle-car huren

Een Ford Mustang als trouwauto: stoerder wordt het niet. Een brullende motor voor een entrance they won’t forget. Met Amerikaanse allure, maar dan gewoon hier in Nederland. Een geweldige trouwauto voor een spectaculaire ervaring, om niet meer te vergeten.

Het is een van de stoerste auto’s waarmee jullie aan zou kunnen komen rijden. Om de motor lekker te kunnen laten brullen en om samen in ieder geval uitstekend van start te gaan. Zodat het goede begin het bekende halve werk verzet, waarna het eigenlijk alleen nog maar goed kan komen. Eenvoudig te huren, om in een Ford Mustang aan te komen rijden.

Tip: en optimaal genieten van de stoere muscle-car? Zorg ervoor dat jullie daarmee ook de foto’s maken. Dan hoeven jullie dat stoere model helemaal nooit meer te vergeten.

Muscle-cars: make an entrance they won’t forget

Een eerste indruk maakt u maar een keer, daarom is het belangrijk om dat meteen goed te doen. Met een entrance they won’t forget, zoals de typische Amerikanen dat kunnen. In een auto die precies dat uitstraalt, om in één klap het stralende middelpunt te zijn.

Stelt u zich eens voor, het brullende geluid van de motor dat al te horen is. Terwijl de Ford Mustang die u huurt nog ver weg is, maar toch al zorgt voor een geweldige entree. De Mustang als trouwauto wint hierdoor snel aan populariteit, zowel bij de stoere mannen die de auto graag rijden als de vrouwen die zich daar graag in laten vervoeren. Als een ware prinses, die kan rekenen op niets minder dan de beste service in een stoere muscle-car.

Ford Mustang huren: een stoere trouwauto

Een Ford Mustang huren en daarmee kiezen voor een stoere trouwauto? Het is een van de stoerste keuzes die er beschikbaar zijn, al heeft u daarnaast de keuze uit een breed aanbod andere modellen.

Bekijk ze op uw gemak of laat u adviseren over het huren van een Ford Mustang of een andere trouwauto. Afgestemd op uw wensen. Om met brullende motoren aan te komen rijden en daarmee meteen een goede indruk te maken. In een stijlvolle auto, die ook bij de liefhebbers van de klassiekers de harten sneller zal doen laten kloppen.

De Ford Mustang als trouwauto heeft van alles in huis. Als een ware klassieker en een muscle-car in één. Voor een overtuigende verschijning op basis van honderden PK’s, gecombineerd met de chique lijnen die alleen een ware klassieker zoals deze mooi kan overbrengen. U kunt online een Ford Mustang als trouwauto huren of een keuze maken uit de andere modellen die er beschikbaar zijn.

Beoordeling van Trouwautohurenonline.nl op Google+:10 uit 10 (1 beoordelingen) - beoordeling plaatsen
Ga naar de bovenkant