Fiat 500

Bouwjaar

Bouwjaar

1976
Kleur

Kleur

Ivoor Wit
Inhoud motor

Inhoud motor

600
Aantal personen

Aantal personen

4
Pk's

Pk's

18
0-100

0-100

0 sec
Vrije KM's

Vrije KM's

25

Wat zijn dan de kosten Fiat 500?

Kosten vanaf

Kosten vanaf

€ 175,- per dagdeel
Borgsom

Borgsom

€ 250,-
Eigen risico

Eigen risico

€ 0,-
Per extra KM

Per extra KM

€ 0,00

Opties voor Fiat 500 trouwautoverhuur

Zelf rijden

Zelf rijden

Ja
Chauffeur

Chauffeur

Niet mogelijk
Chauffeur text

Chauffeur text

Niet mogelijk (€ 0,00)
Haal en breng service

Haal en breng service

Mogelijk tegen meerprijs
Kosten Haal en breng service

Kosten Haal en breng service

€ 0,-

Informatie over het voertuig

Op zoek naar een parel van een trouwauto!

Zoek niet verder, want deze prachtige Fiat 500 staat voor jullie klaar en wacht om jullie hart te veroveren. Dit Fiatje 500 is toch de perfecte trouwauto waar je gelijk smoorverliefd op wordt.

Deze authentieke klassieke Fiat, afkomstig uit het jaar 1976, is doordrenkt met charme en elegantie. De stralende ivoor witte kleur maakt hem uitermate geschikt als trouwauto en voegt een vleugje romantiek toe aan jullie dag.

Wat maakt deze trouwauto nog specialer? Jullie kunnen er zelf in rijden en zo jullie eigen liefdesverhaal besturen. Terwijl jullie door pittoreske straatjes en adembenemende landschappen rijden, zullen jullie de bewonderende blikken van voorbijgangers niet kunnen missen. En als kers op de taart biedt deze Fiat 500 een schitterend decor voor jullie trouwfoto’s, waarin jullie liefde en geluk worden vastgelegd.

Maar dat is nog niet alles. Ondanks zijn compacte formaat biedt de Fiat 500 verrassend veel ruimte aan boord. Zelfs de langere personen onder jullie zullen zich comfortabel voelen. En als er kinderen bij jullie speciale dag betrokken zijn, is er achterin een knus bankje waar zij zich kunnen nestelen.

De moderne touch van een gesynchroniseerde versnellingsbak zorgt ervoor dat jullie rijervaring net zo soepel is als in een moderne auto. Het beste van beide werelden komt samen in deze tijdloze schoonheid. We begrijpen dat jullie trouwdag uniek en onvergetelijk moet zijn. Daarom staan we klaar om jullie wensen te bespreken en de mogelijkheden te verkennen.

Bespreek jullie dromen met ons!

Want een unieke dag verdient een unieke trouwauto!

Foto's Fiat 500

Scroll naar boven