Ferrari trouwauto

Ferrari trouwauto huren online

Huur een Ferrari trouwauto en maak een droomrit in de mooiste hypermoderne Ferrari’s. Met Ferrari huren ligt een onvergetelijke rijervaring direct onder handbereik. Huur een 360 Modena, F430 F1 Spider of F355 GTS en geniet van de beruchte power van Ferrari.

Found 1 Results
Page 1 of 1

Ferrari F12 Berlinetta huren


Beoordeling van Trouwautohurenonline.nl op Google+: 10 uit 10 (1 beoordelingen) – beoordeling plaatsen

29 oktober 2018


Page 1 of 1

U rijdt hem zelf en ervaart net als de rich and famous pure kracht en schoonheid op vier wielen. Ferrari’s zijn gevaarlijk mooie krachtpatsers. Voel 380pk onder u ronken en bereik in no-time zo’n 300km/ uur in het ferrarirode raspaard onder de exclusieve racewagens.

Ferrari Huren Online is hét platform dat liefhebbers van snelheid, beauty en klasse helpt om een Ferrari te huren. Een Ferrari huren, even acceleren op onze site en u heeft uw droomrit geboekt.

Ferrari trouwauto zelf rijden

Droomt u ook al jaren van een snelle rit in een beest van een wagen? Iedereen achter u laten in een topklasse racewagen? Huur makkelijk online een Ferrari en maak uw droom waar: zelf Ferrari rijden. Ervaar de hoogste staat van rijgenot met het laagste eigen risico. Wij regelen voor u de Ferrari van uw dromen en u rijdt er zelf de rit van uw leven in. Wilt u het zelf Ferrari trouwauto rijden ervaren? Rijd al vanaf een half uur Ferrari. Of maakt u liever een hele dag ronkende kilometers met zo’n ferrari rood raspaard? Bij ons kan het allemaal. U huurt makkelijk online, voordelig en altijd via een van onze betrouwbare verhuur partners. Bij ons gaan snelheid, klasse en veiligheid samen.

Ferrari trouwauto reserveren

Zoekt u een exclusieve trouwauto, die past bij u en uw partner? En bij de uitstraling die u op uw trouwdag wilt neerzetten voor uzelf en uw gasten? Huur zo’n schitterende Italiaanse Ferrari als trouwauto en maak de best mogelijke start voor een geslaagd huwelijk. In ieder geval de snelste. Een Ferrari staat voor kracht, passie en stijl en zal uw trouwdag zeker een opvallende kickstart geven. Wij zorgen voor een Ferrari trouwauto, u heeft de dag van uw leven. Uiteraard kunt u de Ferrari zelf rijden.

Staat u in de startblokken om een Ferrari te huren als trouwauto huren of voor een exclusieve rijervaring? Wij brengen de mogelijkheden in kaart. Met een paar klicks heeft u in beeld waar u een Ferrari kunt huren, wat de kosten zijn van uw droomrit en op welke locaties u zich kunt uitleven in deze ferrarirode nummer één onder de klasse wagens.

Geschiedenis Ferrari

Enzo Ferrari richtte in 1929 het raceteam Scuderia Ferrari op. In 1945, in Maranello, werd het Italiaanse productiemerk Ferrari opgericht. De allereerst Ferrari, die in 1947 van de band rolde, was de (rode) 125 S. De reden dat de eerste Ferrari rood was – is dat auto’s raceten in de racekleur die het land van herkomst werd toegewezen. Voor Italië was dat rood, voor Duitsland grijs, en Engeland groen.

De officiële kleur van Ferrari is echter geel. Enzo koos geel als de kleur van het logo, en dit was ook de officiële kleur van de stad Modena. De auto’s in de jaren 50 raceten in rosso corsa (racerood). Het zwarte steigerende paard was een symbool dat op het vliegtuig van legendarische gevechtsvlieger Francesco Baracca stond. Enzo Ferrari nam dit over als eerbetoon. Vandaag de dag is elke eerste Ferrari van een nieuwe serie nog gespoten in Modena geel, als eerbetoon aan de geboortestad van Enzo Ferrari.

Waarom huren via Ferrari huren online

  • Voordelig
  • Meest betrouwbare verhuur partners
  • Online reserveren
  • Laagste eigen risico
Beoordeling van Trouwautohurenonline.nl op Google+: 10 uit 10 (1 beoordelingen) - beoordeling plaatsen