Hypercar, supercar, sportwagen of cabriolet, welke sportieve trouwauto kiest u?

Je trouwdag compleet
Met een trouwauto van trouwautohurenonline.nl

In een Audi R8, een McLaren of een Ford Mustang Shelby op uw bruiloft aankomen is gegarandeerd dé manier om al uw gasten volledig versteld te doen staan. Huur een hypercar, supercar, sportwagen of cabriolet en ontdek een van de meest opwindende manieren om naar uw eigen bruiloft komen. Welke trouwautogaat u huren om de show te stelen?

Hypercar

Een hypercar is een grensverleggende auto die over het algemeen in beperkte hoeveelheden wordt geproduceerd en meer dan 700 pk onder de motorkap heeft zitten. Een auto die op alle fronten indrukwekkend is in een prijsklasse waar een normaal mens een huis van koopt. Hypercars kenmerken zich over het algemeen door hun exclusieve snelheid, krachtige motor, geavanceerde techniek en de meest opvallende uiterlijke kenmerken. Een hypercar is een auto voor de echte liefhebber, denk hierbij aan een exclusieve Novitec McLaren of Lamborghini Aventador Roadster.

Supercar

Een supercar, ook wel exotische auto genoemd, is een straatlegale, hoogwaardige luxe sportwagen met over het algemeen meer dan 500 pk. Gefocust op prestaties met opvallende uiterlijke kenmerken gaat een supercar u zeker helpen om de show te stelen op uw trouwdag. Echt een voertuig van wereldklasse, denk hierbij bijvoorbeeld aan de auto’s van Ferrari of Maserati.

Sportieve trouwauto huren

Sportwagen

Van een Mazda MX-5 tot een Audi R8, de sportwagen is misschien wel de meest veelzijdige categorie binnen de moderne trouwauto’s. Een sportwagen is exclusief, stijlvol en heeft een indrukwekkende uitstraling die gegarandeerd uw trouwdag onvergetelijk maakt. Door de ruime keuze zit er altijd wel een sportwagen bij die uw hart sneller laat kloppen.

Cabriolet

Huur een elegante, sportieve cabriolet als trouwauto en geniet volop van het geluid van de vele pk’s. Met een elegante Ford Mustang Cabrio of een krachtige Jaguar F-Type Cabrio weet u zeker dat alle blikken op u gericht blijven en rijdt u ook nog eens met een daverend geluid de toekomst in. Een sportieve cabrioletis een lust voor het oog en de manier om uw gasten versteld te doen staan op uw trouwdag.

Een sportieve trouwauto huren op uw bruiloft geeft uw gasten gegarandeerd nog meer om over na te praten. Rij samen met de liefde van uw leven in een exclusieve sportieve trouwauto uw toekomst in en ga op een avontuurlijke manier de verbintenis aan.

 

Grootste trouwauto's aanbod

Benieuwd naar alle trouwauto's van trouwautohurenonline.nl?
Scroll naar boven