Originele versiering voor een trouwauto: 3 bijzondere ideeën

Je trouwdag compleet
Met een trouwauto van trouwautohurenonline.nl

De versiering van de trouwauto op een originele manier verzorgen? Uiteraard kunnen jullie gebruik maken van de bekende vlaggen die laten zien dat jullie net getrouwd zijn, net als van de blikken achter de auto. Romantische keuzes, die ervoor zorgen dat iedereen het feest met jullie mee kan vieren.

En daarnaast op zoek naar originele versiering voor een trouwauto? Gebruik de volgende tips om een trouwauto te huren en die op een mooie manier te versieren. En om iedereen op die manier te laten weten dat jullie getrouwd zijn en de mooiste dag van jullie leven vieren. We zetten 3 vormen van versiering voor de trouwauto op een rij.

Een enorme strik voorop

Begin bijvoorbeeld met een enorme strik voorop de auto. En dan niet zomaar een strik, maar een model in een kleur die zorgt voor een opvallend contrast ten opzichte van de motorkap. Dus een rode strik op een witte motorkap en bijvoorbeeld een witte op een zwarte auto of een andere donkere kleur.

Het is op de manier voor iedereen zichtbaar dat jullie eraan komen en dat er wat te vieren valt. Op die manier kunnen jullie een trouwauto huren en er daarmee eenvoudig voor zorgen dat jullie er originele versiering op aanbrengen.

Bloemen aan de handgrepen

En vinden jullie het belangrijk dat het ook vanaf de zijkant van de auto goed zichtbaar is dat het gaat om jullie gehuurde trouwauto? Een andere geschikte plek zijn de handgrepen. Die zijn goed te versieren met bloemen, bijvoorbeeld met een kleinere strik of een stuk stof dat eraan kan wapperen.

Op die manier krijgt de auto een heel feestelijke uitstraling, zonder dat dit veel hoeft te kosten. Originele versiering van de trouwauto, waarmee het goed lukt om ervoor te zorgen dat iedereen kan zien dat het jullie trouwdag is.

Mr & Mrs op de buitenspiegels

En tenslotte, misschien wel de meest originele en bijzondere keuze om de trouwauto te versieren. Maak gebruik van spiegelkappen, met daarop ‘Mr’ & ‘Mrs’. Het geeft op een geweldige manier aan hoe jullie naast elkaar zitten en voortaan hand in hand door het leven zullen gaan. Tip: wel even bepalen wie aan welke kant komt te zitten natuurlijk, want wie is degene die achter het stuur gaat zitten?

Trouwauto huren

Ideeën op gedaan voor de versiering van een trouwauto? Dan kunnen jullie een trouwauto huren. Een sportief model, een klassieker of wellicht een elektrische auto of een cabriolet. Jullie hebben de keuze uit allerlei verschillende modellen, die zich op een mooie manier laten versieren.

Bovenstaande voorbeeld gemaakt door: Plakkunst trouwdecoractie

Grootste trouwauto's aanbod

Benieuwd naar alle trouwauto's van trouwautohurenonline.nl?
Scroll naar boven